Om företaget

Sedan starten av PR Husbilar 1989 har Peter jobbat med camping och friluftsliv. Peter har alltid brunnit för att tillvarata sina kunders önskemål. Efter 17 fantastiska år med PR Husbilar sålde han sitt livsverk, och sedan 2010 så driver han nu framgångsrikt PR Villavagnar AB.

Under åren har Peter också bildat bolaget PR Handel & Nöje där man bland annat varit med och arrangerat Diggiloo fem gånger, två gånger i Lysekil och tre gånger i Vänersborg.

I oktober 2015 anställdes sonen Marcus som ett resultat av fortsatt framgång av villavagnsförsäljningen och för att ytterligare utveckla verksamheten.

I samband med anställningen beslutade vi oss för att söka efter ett komplement till villavagnarna. Vi såg att det fanns utrymme och efterfrågan på släpvagnar och efter att vi fört diskussioner med Brenderup så bestämde vi oss för att göra en satsning tillsammans med dem.

Vi erbjuder högklassiga släpvagnar med otroligt bra kvalité, byggda av Brenderup som har lång erfarenhet och som ligger i topp i Sverige när det gäller släpvagnar, samt tillbehör.

Försäljningen av släpvagnar ligger under bolaget PR Handel AB.

Vi är noga med att alltid ge Er ett trevligt bemötande och hjälpen till att hitta just den släpvagn som passar Er bäst.

Vår service – Er trygghet